այս պահին գտնվում եք.
Գլխավոր էջ Լեհաստանի քաղաքացիություն Քաղաքացիության ձեռք բերում ամուսնության հիման վրա

Քաղաքացիության ձեռք բերում ամուսնության հիման վրաՏպիր

Լեհաստանի քաղաքացու հետ ամուսնության դեպքում օտարերկրացին ավտոմատ կերպով Լեհաստանի քաղաքացիություն չի ստանում:

Որպես Լեհաստանի քաղաքացի ճանաչվելու հայտ կարող է ներկայացնել օտարերկրացին, որն անընդհատ գտնվում է Լեհաստանի Հանրապետության տարածքում (ո՞րն է անընդհատ (շարունակական բնակությունը->) առնվազն 2 տարի մշտական բնակության թույլտվության հիմունքներով -> կամ ԵՄ երկարաժամկետ ռեզիդենտի թույլտվության հիմունքներով -> , և որն առնվազն 3 տարի է ինչ ամուսնացած է Լեհաստանի քաղաքացու հետ:

Facebook